joga centar mirjana logo

Aktivnosti

Joga izleti i povlačenja

Niz godina unazad naš centar organizuje joga povlačenja i izlete na kojima naši članovi ali i svi zainteresovani građani upoznaju jogu na poseban način. Posvećeni jogini imaju mogućnost usavršavanja svoje prakse i produbljivanja joga tehnika u prirodnom okruženju naših planina odvojeni od gradske buke, u čijem ambijentu u potpunosti mogu pratiti program joge i doći u dodir sa svojom pravom prirodom.

JOGA IZLETI namenjeni su druženju i povezivanju jogina sa joginima iz drugih gradova i država. Pored organizacije joga izleta, naš centar je rado gost drugim organizacijama i putovanjima.

Promotivni časovi joge

Joga centar Mirjana, godinama unazad, organizuje besplatne promotivne časove joge za sve zainteresovane.

Časovi joge su organizovani na Keju, zatim poznatom Bećarcu, Oficircu, u Dunavskom parku i na Štrandu, u prepodnevnim i popodnevnim terminima, svakog leta u danima vikenda.

I ove godine, očekuju nas aktivni sati provedeni u prirodi sa svima koji vole vežbati na otvorenom i provoditi slobodno vreme vežbajući sa nama.

Joga centar Mirjana se svake godine pridružuje i akciji Joga Saveza Srbije: Vežbajte jogu sa nama i organizuje časove joge u Novom Sadu niz godina unazad.

Pridružite nam se i Vi!

Radionice samousavršavanja

Šta je joga?

Zašto je joga mnogo više od praktikovanja asana?

Kako i na koji način jogom dolazimo do sebe i punoće življenja, dolazimo do odgovora na našim radionicama posvećenim svima onima koji žele da im joga postane način življenja.

Radionice posvećene samousavršavanju sadrže časove o joga filozofiji, tehnikama joge, meditaciji, kirtan radionicama i još mnogo toga. Pridružite nam se na našem putu dolaska do potpune istine o nama i povratku sebi.

Međunarodni dan joge

Holistički pristup drevne discipline kao što je joga danas je priznat širom naše planete. Preko čak 250 miliona ljudi danas praktikuje jogu. Godine 2015. prvi put se obeležio Međunarodni dan joge (21.06.2015). Tog dana su se okupili svi ljubitelji joge na celoj planeti, praktikujući jogu po jedinstvenom protokolu koji su osmislili eminentni stručnjaci iz Indije.

U Srbiji preko 52 grada se odazvalo ovoj akciji, među kojima je i naš centar sa radošću proslavio ovaj veliki dan časom joge na Štrandu, koji je vodila Mirjana Radak.

Joga dani dobrih dela u Novom Sadu

U Novom Sadu godinama unazad organizujemo Joga dane dobrih dela. Ova manifestacija je deo šire organizacije Joga Saveza Srbije, koja se odvija pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije pod nazivom JOGA DANI DOBRIH DELA koja poziva sve građane Srbije da učine neko dobro delo. Joga praktičari sinhronizovano drže kratak joga serijal pod nazivom "Pozdrav Suncu", koji se ranijih godina odvijao na Militićevom trgu u Novom Sadu, a centralna manifestacija se održavala u Beogradu. Pored Beograda i Novog Sada bili smo gosti i na manifestaciji u Beču i Pragu.

Detaljnije
Kalendar aktivnosti 2016.